Dieta cu proteine pentru femei (I)

Autor: Ankutza | Diete | vineri 25 iunie 2010 2:16 pm

Dieta cu proteine este probabil cea mai puternică și eficientă dietă care ajută femeile să slăbească, mai ales dacă este combinată cu exerciții fizice.
Ce este dieta cu proteine?
Aceasta este o dietă pe durata căreia mânânci alimente/mâncăruri bogate în proteine.

Alimente/mâncăruri bogate în proteine
·    Fileuri de carne(carne ușoară) – vițel, pui
·    Pește – pește alb, ton
·    Ouă albe
·    Lapte cu conținut redus de grăsime
·    Iaurt cu conținut redus de grăsime (dar hidrocarburile sunt mai multe decât proteine)
·    Brânză feta cu conținut redus de grăsime
·    Tofu cu conținut redus de grăsime
Nu este o varietate prea mare de alimente/mâncăruri bogate în proteine și în același timp alimente cu carbohidrați puțini sau grăsimi puține. Majoritatea alimentelor în starea lor naturală/originală au 3 ingrediente nutritional principale– proteine, carbohidrați și grăsimi.

Principiul cel mai important în dieta cu proteine pentru femei este să limitați alimentele/mâncărurile care se transformă ușor în grăsimi și să consumați în principal alimente/mâncăruri bogate în proteine care hrănesc mușchii.

2 comentarii »

  1. Comentariu by cristina — 12 iulie 2011 @ 4:42 pm

    buna ziua!as dori sa stiu daca proteinele pt cresterea masei musculare afecteaza/dauneaza femeilor?eu am 43 de kg sh varsta de 20 ani..sh nu reusesc sa ma ingras deloc!abia dak pun 1-2 kg…sh imediat le dau jos!puteti sa mi recomandati ceva??http://www.redis.ro/masa-musculara/96-whey-mass-r.html asa ceva as putea sa iau?as rasp!va multumesc!

  2. Comentariu by Ankutza — 12 iulie 2011 @ 7:25 pm

    O sa postez cateva articole in legatura cu aceste subiecte in speranta ca o sa va raspund la intrebare… urmand probabil sa va lamuresc… iar mai apoi dumneavoastra sa luati o hotarare finala in acest sens. Va multumesc pentru intrebare si pentru interesul acordat !! Multa sanatate va doresc !

Feed RSS pentru acest articol. TrackBack URI

Lasă un comentariu

You must be logged in to post a comment.